Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris kondigt nieuwe Alice in Wonderland-show aan

28-08-2023, 11.11 uur

Een grote nieuwe show in Disneyland Paris staat in het teken van Alice in Wonderland. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen vanaf de lente van 2024 kijken naar een nieuwe voorstelling in de voormalige stuntarena van Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular.

Die productie was in 2020 voor het laatst te zien. Binnenkort wordt het openluchttheater gebruikt voor "een muzikaal extravaganza geïnspireerd door de wereld van Alice in Wonderland", aldus Disney. Vandaag verschijnt alvast een ontwerp van het decor, gebaseerd op het konijnenhol uit het verhaal. Verder zien we steigerconstructies, bloemen en speelkaarten.

Het moet een "kleurrijke en chaotische wereld" voorstellen. Hoewel de arena zich bevindt in het Marvel-gebied Avengers Campus, heeft de voorstelling dus een totaal andere thema. Disney belooft "een exclusieve nieuwe energieke muziekshow die een moderne en flamboyante draai geeft aan de geliefde Disney-animatiefilm".

Mountainbikers
In mei werden daar al BMX'ers en mountainbikers voor gezocht. Volgens de beschrijving brengt men verschillende soorten artiesten samen. De nog naamloze Alice in Wonderland-show wordt interactief: toeschouwers krijgen op één of andere manier de kans om de uitkomst te beïnvloeden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be