Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Halloween komt eraan: Attractiepark Slagharen bouwt voor het eerst een spookhuis

30-08-2023, 15.44 uur

Attractiepark Slagharen is gestart met de bouw van een spookhuis. Dat is te zien op foto's die Looopings in handen kreeg. Tot nu toe wilde het Overijsselse pretpark niets weten van Halloween, maar in 2023 komt daar verandering in. In oktober staan meerdere griezelavonden op het programma.

Het precieze aanbod van de allereerste editie moet nog bekendgemaakt worden, maar er zal in ieder geval sprake zijn van één volwaardig haunted house. Daarvan krijgen de decors langzaam maar zeker vorm, blijkt uit de afbeeldingen.

De horrorattractie wordt gerealiseerd in Western Village, waar 's winters een ijsbaan staat. De overdekte locatie bevindt zich schuin tegenover de ingang van waterpark Aqua Mexicana, in de buurt van de Old Timers.

Scare zones
Het is voor het eerst dat er een spookhuis in Slagharen staat sinds de opening van het park in 1963. Achter de schermen worden voorbereidingen getroffen voor meer griezelbelevingen en scare zones. Daarover maakt men snel meer informatie bekend, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Slagharen werkt voor het opzetten van Halloween samen met de Leisure Expert Group. De Amsterdamse firma heeft ervaring met het bouwen van spookhuizen voor onder andere Europa-Park en Bobbejaanland. Op vrijdag 1 september zijn er nog audities voor scare actors. Aanmelden kan via anibaentertainment.nl.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be