Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: Nintendo strijkt neer in Attractiepark Slagharen

26-08-2023, 21.15 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen hebben vandaag computerspellen kunnen spelen. Op het Fonteinplein in het Overijsselse pretpark verscheen een pop-up-locatie van Nintendo, als onderdeel van de Nintendo Switch Summer Tour 2023.

In een speciale container was het mogelijk om verschillende Nintendo Switch-games uit te proberen, waaronder Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario 3D World en Nintendo Switch Sports. Wie meedeed aan een spelletje, ontving een gouden munt.

Op vertoon van zo'n munt mochten gamers aan een prijzenrad te draaien. Aan de achterzijde van de container bevond zich een fotolocatie, met een Mario-achtergrond en een levensgrote groene buis.

Laatste stop
De komst van de gratis Nintendo-beleving was vooraf niet groots aangekondigd. Eerder deze zomer streek de Summer Tour al neer in Rotterdam, Emmen en Echten. Slagharen was de laatste stop op de kalender.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be