Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Video: eerste bungalows in vakantiepark Plopsaland staan overeind

27-08-2023, 10.38 uurBeeld: Marco

Unieke dronebeelden brengen de bouw van nieuwe Plopsa-vakantiehuizen uitgebreid in beeld. Naast Plopsaland De Panne komt een vakantiepark met themahuizen te liggen. Een bestaande camping - Plopsa Village - wordt uitgebreid met enkele tientallen bungalows in de stijl van Studio 100-figuren.

Naar verwachting vindt de opening in 2024 plaats. Enkele maanden geleden liet Plopsa zien hoe de funderingen werden gegoten. Inmiddels staan de eerste gebouwen op hun plek. Er wordt gewerkt met prefab wanden van beton, die met behulp van een hijskraan op de juiste plek worden neergezet.

Over de precieze opzet van het vakantiepark heeft Plopsa zelf nog maar weinig naar buiten gebracht. Dankzij ontwerpen en plattegronden in bouwaanvragen hebben we wel een idee van wat men van plan is. De gepubliceerde tekeningen zijn echter niet definitief.

Wickieland
Plopsa Village ligt pal achter Wickieland, het themagebied rond Wickie de Viking. Vermoedelijk wordt in die hoek van het park een aparte entree voor verblijfsgasten gerealiseerd. Op de huidige camping staan op dit moment al wel stacaravans rond Studio 100-merken Kabouter Plop, Samson & Marie, Bumba en K3.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be