Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zet shoarma op het menu in Avengers-themagebied

22-08-2023, 12.14 uurBeeld: Marvel, @DLPReport e.a.

In het Marvel-themagebied van Disneyland Paris is voortaan shoarma verkrijgbaar. Bij één van de horecalocaties in Avengers Campus kunnen bezoekers broodjes shoarma bestellen. Dat past goed in de Marvel-verhaallijn, want shoarma speelt een rolletje in enkele Marvel-films en -stripboeken.

Zo suggereerde Tony Stark, beter bekend als Iron Man, tijdens een episch gevecht in New York om een hapje te gaan eten bij een restaurantje met de naam Shawarma Palace. In een scène na de aftiteling is te zien hoe de superhelden daadwerkelijk met zijn allen shoarma aan het verorberen zijn.

In Avengers Campus, onderdeel van het Walt Disney Studios Park, staan de broodjes shoarma op het menu in restaurant Super Diner. Sinds de heropening van het etablissement - ruim een jaar geleden - werden daar Reuben-sandwiches geserveerd. Nu kiest men toch voor een andere invulling.

Vegetarisch
Een pitabroodje met shoarma kost 11 euro. De vegetarische variant is even duur. Voor een caesarsalade vraagt Disney 7,50 euro. Super Diner bevindt zich aan de rand van Avengers Campus, achter The Twilight Zone Tower of Terror.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be