Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings ontvangt Silver Creator Award voor 100.000 YouTube-abonnees

18-09-2023, 23.59 uur

Looopings heeft een bijzonder aandenken ontvangen van YouTube: de Silver Creator Award. Die is bedoeld voor kanalen met meer dan 100.000 abonnees. Het officiële YouTube-account van Looopings wist die mijlpaal deze zomer te bereiken. Dankzij enkele viral video's schoot het aantal subscribers in relatief korte tijd omhoog.

Begin vorig jaar vierde Looopings nog het behalen van de 20.000e abonnee. Door de komst van YouTube Shorts nam de hoeveelheid abonnees dit jaar een vlucht. Sommige Shorts - korte verticale filmpjes - werden vele tientallen miljoenen keren bekeken. Dat liet het aantal volgers exploderen.

De best bekeken video op het kanaal scoorde maar liefst 71 miljoen views. Sinds het uitreiken van de Silver Creator Award, nu enkele weken geleden, bleef de abonneeteller doorlopen. Inmiddels heeft Looopings er meer dan 150.000.

Tien miljoen
De award is vormgegeven als een zilverkleurige plaquette met witte letters en een spiegelend YouTube-logo. Bij één miljoen abonnees komt het platform met de Gold Creator Award op de proppen. Voor de Diamond Creator Award zijn tien miljoen abonnees benodigd.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be