Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Silent disco op bijzondere locatie: feest in Ouwehands Dierenpark

02-10-2023, 21.00 uur

Wie houdt van een feestje op een bijzondere locatie, kan deze week terecht in Ouwehands Dierenpark. In de dierentuin in Rhenen vindt vrijdagavond 6 oktober eenmalig silent disco plaats, georganiseerd door het Britse bedrijf Silent Discos in Incredible Places.

De firma is gespecialiseerd in fuifjes op ongebruikelijke plekken. In het Verenigd Koninkrijk bleek die formule eerder succesvol. Nu waagt men ook een poging in Nederland. Feestgangers dragen een koptelefoon met drie kanalen waar ze uit kunnen kiezen.

Dj's draaien verschillende muziekstijlen: jaren negentig, party dance en r&b. De initiatiefnemers beloven "een verlichte omgeving" en "een unieke ervaring die je niet wil missen". Het evenement duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Led-souvenirs
Tickets, verkrijgbaar via eventbrite.co.uk, kosten in de online voorverkoop 26,79 euro. Het reguliere tarief bedraagt 33,50 euro. Er zijn ook duurdere vip-kaarten verkrijgbaar, inclusief voorrang bij binnenkomst en enkele led-souvenirs. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be