Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Engels pretpark vertoont finale van WK vrouwenvoetbal in Angry Birds-attractie

19-08-2023, 16.50 uur

Een Engels pretpark komt voetbalfans tegemoet. Thorpe Park vertoont dit weekend de finale van het WK vrouwenvoetbal. Daarin speelt Engeland tegen Spanje. De wedstrijd zal zondagmiddag te zien zijn in de Angry Birds 4D Experience, een bioscoopzaal met bewegende stoelen en andere speciale effecten.

De Angry Birds-attractie wordt tijdelijk opgeofferd om de voetbalwedstrijd te laten zien. Alle speciale effecten blijven echter uitgeschakeld, zo meldt Thorpe Park op social media. "Leunen de stoelen achterover als iemand scoort?", wilde iemand weten. "Helaas niet, maar we vinden dit wel een geweldig idee!", reageerde het park.

Het WK vrouwenvoetbal vindt plaats in Australië en Nieuw-Zeeland. Er deden 32 landen aan mee. Nederland verloor van Spanje in de kwartfinale op 11 augustus, waarna de Spanjaarden Zweden uitschakelden in de halve finale. Engeland bereikte de finale door van gastland Australië te winnen.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be