Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Meer dan achthonderd pretparknummers in Looopings Playlist op Spotify

06-09-2023, 12.35 uur

De Looopings Playlist op Spotify is de afgelopen maanden flink gegroeid. Bij de lancering in het voorjaar van 2021 telde de afspeellijst nog geen driehonderd nummers uit Europese attractieparken. Nu staan er al meer dan achthonderd tracks in de Looopings Playlist, goed voor ruim 46 uur aan luisterplezier.

Het doel is om een zo compleet mogelijke online luisterbeleving te creëren, gebaseerd op de Europese pretparkwereld. Steeds meer pretparken zetten hun soundtracks op streamingplatforms. Daardoor wordt de lijst alsmaar langer.

De afgelopen maanden publiceerden onder meer de Efteling, Phantasialand, Movie Park Germany, Europa-Park en Disneyland Paris nieuwe muziek. Parken als Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen spelen al een tijdje met het idee om hun muziek online uit te brengen.

Opslaan
Alle noemenswaardige nummers zijn opgenomen in de playlist. Dat leverde tot nu toe dik 1300 volgers op. Wie de Looopings Playlist makkelijk wil kunnen terugvinden, kan de lijst opslaan door in Spotify op het hartjessymbool klikken. Het is ook mogelijk om naar looopings.nl/playlist te surfen.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be