Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuwe 4D-film Europa-Park draait om verhaal achter achtbaan Voltron

30-09-2023, 11.19 uur

Europa-Park vertoont vanaf vandaag een nieuwe film in de 4D-bioscoop Magic Cinema. In twaalf minuten tijd wordt het verhaal achter de nieuwe achtbaan Voltron Nevera uitgebeeld. Dat gaat over uitvinder Nikola Tesla, geboren in het huidige Kroatië, die een baanbrekende ontdekking doet.

Met behulp van een speciaal apparaat slaagt hij erin om mensen als bliksemschichten te transporteren van de ene plaats naar de andere. De verhaallijn hangt samen met de Adventure Club of Europe, een fictief genootschap van ontdekkingsreizigers dat in meerdere Europa-Park-attracties terugkomt.

Er komt ook een scène in voor met een portret van Roland Mack, de eigenaar van het attractiepark. De film, die Voltron 4D heet, werd geproduceerd door huisleverancier Mack Magic. Europa-Park belooft "adembenemende actie en speciale effecten".

Voorpret
"We zijn blij dat we onze gasten voorpret kunnen bieden voor het nieuwe Kroatische themagebied en het verhaal van Nikola Tesla, dat een cruciale rol speelt bij de nieuwe achtbaan", zegt directeur Michael Mack. Voltron 4D is meerdere keren per uur te zien. Het Kroatische gedeelte opent in 2024.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be