Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland vernieuwt After Dark: vakantiegasten worden naar spookhuis gelokt

24-08-2023, 12.08 uurBeeld: Gio

Bezoekers van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland krijgen dit jaar wederom de kans om te blijven slapen in horrorsferen. Onder de noemer After Dark gaat het spoken in enkele bungalows van vakantiepark Walibi Village. Er wordt een nieuw concept geïntroduceerd, waarbij vakantiegasten tijdens de nacht ook naar een spookhuis worden gelokt.

After Dark bestaat sinds 2021. De eerste twee edities waren razendsnel uitverkocht. Toen bleven de griezeltaferelen beperkt tot de bungalows zelf - waar speciale effecten zijn ingebouwd - en de directe omgeving. Dit keer gaan logees ook zelf op een nachtelijk avontuur.

Ze betreden een grote leegstaande villa aan de rand van Walibi Village. Het pand wordt betrokken bij After Dark. Daarmee fungeert de locatie als een soort spookhuis. "Waaghalzen maken daar op onheilspellende wijze kennis met Darkness, de ontastbare entiteit die Walibi Village in zijn greep houdt", vertelt een woordvoerder. "In dit huis gaat van alles gebeuren."

Zeven personen
After Dark is vanaf vandaag te boeken via de Walibi-site. Elke halloweenavond zijn acht huisjes voor maximaal zeven personen beschikbaar. Per vakantiehuis moet 693 euro afgerekend worden: 99 euro per persoon. Dat is exclusief toeristenbelasting, maar inclusief één dag toegang tot Walibi en het evenement.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be