Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland houdt deze week vuurwerkproef voor Halloween

29-08-2023, 12.06 uur

In Toverland wordt deze week vuurwerk afgestoken. Niet vanwege een festiviteit, maar omwille van een test. Er vindt een proef plaats om te controleren wat voor impact de knallen hebben. Het Limburgse attractiepark wil de Halloween Nights komend najaar weer afsluiten met een vuurwerkshow.

Daarom gaat woensdagavond om 18.30 uur wat consumentenvuurwerk de lucht in. "Dat gebeurt op de gebruikelijke afschietplek achter entreegebied Port Laguna", bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Het betreft enkele schoten, de duur van de proef is een paar minuten."

Er staan in 2023 dertien Halloween Nights op de planning: zaterdag 7 oktober, zaterdag 14 tot en met maandag 16 oktober, woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober, vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober en zaterdag 4 en zondag 5 november. Het park is dan geopend tot 23.00 uur. Er wordt onder andere uitgepakt met een nieuw spookhuis.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be