Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Opvallend advies van Disneyland Paris: bezoek Studios niet vóór 15.00 uur

14-08-2023, 12.29 uurBeeld: @Cave0fWonders, @DLPReport

Disneyland Paris raadt bezoekers aan om de dag níet te beginnen in het Walt Disney Studios Park. Die boodschap valt te lezen op opvallende informatieborden bij de ingangen van de Disney-parken. Het is volgens Disney onverstandig om de Studios te bezoeken vóór 15.00 uur.

Dan is het namelijk een stuk drukker. De mededeling wordt gepresenteerd als "conseil malin" in het Frans en "top tip" in het Engels: een wijze raad. "Walt Disney Studios Park: bezoek tussen 15.00 en 22.00 uur." Disney hoopt op die manier de drukte te kunnen spreiden.

Het idee is dat bezoekers lange wachtrijen zo vermijden. In de officiële Disneyland-app komt dezelfde mededeling voorbij. "'s Middags is het rustiger in het Walt Disney Studios Park", staat daar als tip. "Ideaal om van onze mooiste shows en attracties te genieten."

Crush's Coaster
Het Studios Park blijft deze zomer meestal geopend tot 22.00 uur. Daar zijn attracties te vinden als Crush's Coaster, Spider-Man W.E.B. Adventure, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror. Het naastgelegen Disneyland Park sluit om 23.00 uur. Dan wordt ook avondspektakel Disney Dreams vertoond.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be