Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Nederlanders starten datingservice voor pretparkfans: Themepark-dating

19-08-2023, 20.12 uur

Een soort Tinder, maar dan alleen voor pretparkfans. Dat was de insteek bij het ontwikkelen van Themepark-dating.nl: een concept van twee Nederlandse vrienden, Jacco en Mark. De heren liepen al een tijdje rond met het idee voor de online datingservice. Nu is de website daadwerkelijk online.

"Iedere pretparkfan kent het wel, je wil naar een pretpark toe, maar je hebt geen zin om dit altijd alleen te doen", laat mede-initiatiefnemer Mark aan Looopings weten. "Met dat in het achterhoofd hebben we deze website opgezet." Ook voor fanaten die niet op zoek naar een relatie, is de site geschikt.

"Het is iets meer dan dating, het is vrienden maken." Reguliere datingsites en -apps werken met ingewikkelde algoritmes en dure abonnementen, ontdekten de bedenkers van Themepark-dating.nl. "Wij hebben besloten dat niet te doen: het is een simpel platform dat we, zolang de kosten voor ons behapbaar blijven, gratis aanbieden. We zijn niet uit op geld, we willen mensen samenbrengen."

Locatiegegevens
Om gebruik te kunnen maken van Themepark-dating.nl, moeten geïnteresseerden hun locatiegegevens in hun internetbrowser aanzetten. Zo kan het systeem personen in de buurt opzoeken. Hoewel de site pas net bestaat, druppelen de eerste leden inmiddels binnen. "Grappig om te zien hoe snel zoiets zich verspreidt: we zijn pas net live met de eerste versie."

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be