Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Steeds meer Phantasialand-muziek op Spotify: Talocan, China Town, Hotel Tartüff

11-08-2023, 14.10 uur

Phantasialand heeft de muzikale smaak te pakken. Nadat afgelopen maand al de soundtracks van de themagebieden Rookburgh en Klugheim op Spotify verscheen, is nu opnieuw nieuwe muziek online gepubliceerd. Via streamingplatforms kunnen gebruikers vanaf vandaag luisteren naar de melodieën van de attracties Talocan en Das Verrückte Hotel Tartüff.

Talocan is een spectaculaire suspended top spin in het Mexicaanse themagebied. Hotel Tartüff - een funhouse met bewegende trappen, lopende banden en draaiende kamers, ligt in themadeel Berlin.

Het nummer Willkommen im Hotel Tartüff duurt ruim zeven minuten. Van Talocan werden twee tracks uitgebracht met een totale lengte van ruim vijf minuten: Das Geheimnisvolle Verlies en Die Rache des Tlaloc.

Geister Rikscha
En daar blijft het niet bij: ook de muziek van themawereld China Town is nu online te beluisteren. Op Spotify, Deezer, Apple Music en andere streamingdiensten is nu het nummer China Garden te vinden, dat bijna vier minuten duurt. In China Town liggen de attracties Feng Ju Palace en Geister Rikscha.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be