Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
CanevaWorld Resort

Video: bezoekers van Italiaans pretparkresort halen halsbrekende toeren uit op waterglijbaan

12-08-2023, 13.05 uur

Een waterglijbaan in een Italiaans pretparkresort zorgt voor een wel héél spectaculaire afdaling. In een filmpje is te zien hoe vakantiegangers met bootje en al de lucht in vliegen terwijl ze naar beneden storten in Caneva Aquapark. Vervolgens komen ze op veel te hoge snelheid in de opvangbak terecht.

De lachwekkende video verscheen op Facebook en op de website Dumpert. Daar zijn de beelden in totaal al honderdduizenden keren bekeken. "De limiet opzoeken bij een glijbaan met een max van 200 kilo!", luidt de titel.

De heftige glijbaan in kwestie heet Twin Peaks. Waterparadijs Caneva Aquapark is samen met het naastgelegen attractiepark Movieland Park onderdeel van CanevaWorld Resort. De toeristische trekpleister ligt aan het Gardameer, op een steenworp afstand van Gardaland.

Meer CanevaWorld Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be