Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Verzamelaars opgelet: Toverland brengt in één klap twintig nieuwe pins uit

11-08-2023, 10.00 uur

De pincollectie van Toverland wordt fors uitgebreid. Het Limburgse attractiepark voegt in één klap twintig nieuwe pins toe aan het assortiment. Verzamelaars kunnen ze voor 4,95 euro per stuk op de kop tikken in souvenirwinkel Mundo Magica. Wie alle twintig pins tegelijk bestelt, ontvangt een gratis Toverland-keycord.

"Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er een pin van uitgebracht", laat Toverland weten. Zo zijn er pins met de personages Toos Toverhoed, zwijn Morrel, papegaai Ivy, octopus Joey, draak Sparky en eenhoorn Juna.

Het park spreekt over "stickpins" van 3 à 4 centimeter. "Waardoor ze ook ideaal op de boord van je jasje passen." De attracties Fenix, Troy, Booster Bike, Maximus' Blitz Bahn en Expedition Zork kregen eveneens een eigen pin, net als themagebieden Port Laguna en Avalon.

Toverland-amulet
Daarnaast kwam er een reeks volledig gouden pins. Die zijn vormgegeven als het Toverland-logo, de Toverland-amulet, de slogan 'Discover your own magic', de munt van de familie Magistralis uit Port Laguna, het Avalon-logo, het Fenix-logo en een Fenix-veer.

Toverland bracht de afgelopen jaren al enkele pins uit, maar van een grote collectie was tot nu toe geen sprake. Daar komt nu verandering in. Het park belooft in de toekomst regelmatig nieuwe pins uit te zullen brengen. "Deze specials zullen in een beperkte oplage eenmalig verkocht worden."











Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be