Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The Friends Experience

Voor alle Friends-fans: The Friends Experience geopend in Amsterdam

02-09-2023, 10.24 uur

Hoewel de laatste aflevering van de tv-serie Friends al bijna twintig jaar geleden werd uitgezonden, is de sitcom vandaag de dag nog altijd immens populair. De makers van The Friends Experience besloten daarop in te spelen. Wie de tijdelijke Friends-attractie bezoekt, krijgt de kans om replica's van de bekende decors te bekijken.

The Friends Experience was eerder al te beleven in Parijs en Brussel. Deze week opende de expositie in Amsterdam, op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Fans kunnen onder andere foto's maken in het appartement van Joey en Chandler, de keuken van Monica en Rachel en de bekende koffiezaak Central Perk.

"Er zijn replica's van de sets, decor- en kledingstukken uit de show én je hebt zelfs de kans om plaats te nemen op de iconische oranje sofa", valt te lezen in de promotietekst. Verder belooft men "talloze Instagram-waardige fotomomenten en exclusieve souvenirs".

Een uur
De initiatiefnemers verwachten dat bezoekers zich ongeveer een uur kunnen vermaken. Entreebewijzen zijn online verkrijgbaar vanaf 22 euro per persoon. Op dit moment worden tickets verkocht voor een bezoek in de periode tot en met zondag 19 november. Op maandagen is de Friends-ervaring gesloten, met uitzondering van de herfstvakantie.

Meer The Friends Experience
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be