Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen brengt eigen parkgids uit met foto's en informatie

04-08-2023, 14.22 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft een nieuw collector's item opgenomen in het assortiment. Het Drentse dierenpark ontwikkelde voor het eerst een speciale parkgids. In het boekje De Reis Door Wildlands valt alles te lezen over de diersoorten en gebieden in het park, verspreid over 217 pagina's.

Het souvenirtje fungeert op die manier niet alleen als een handleiding voor een bezoek, maar ook als een aandenken aan een dagje uit. "Deze gids is voor alle liefhebbers van Wildlands een dieper inkijkje in hun park", luidt de omschrijving.

Het boekje behandelt achtereenvolgens de themawerelden Jungola, Serenga en Nortica. Ook de geschiedenis en de toekomst van Wildlands komen aan bod. Verder is er veel aandacht voor natuurbescherming en educatie.

Online bestellen
De Reis Door Wildlands is voor 9,95 euro verkrijgbaar in de dierentuin. Het is ook mogelijk om het boekje online te bestellen via de webshop op wildlands.nl. De verzendkosten binnen Nederland bedragen 4,95 euro.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be