Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Legoland opent overdekte minigolf-attractie in Lego-stijl, met vier thema's

23-10-2023, 10.40 uur

Bij de Engelse vestiging van Legoland is een nieuwe overdekte Lego-attractie te vinden: Legoland Adventure Golf. Bezoekers van het attractiepark in Windsdor kunnen tegen betaling gebruikmaken van een minigolfbaan in Lego-stijl. Er zijn negen holes met vier verschillende thema's.

De thema's heten Medieval Village, Pirate Voyage, Lego City en Space Mission. Tijdens het golfen komen bezoekers verschillende Lego-modellen tegen, waaronder een 1,5 meter hoge ijscoupe bestaand uit 65.000 Lego-blokjes. Ook is er een gigantische octopus gemaakt van 150.000 steentjes, met 2,5 meter lange tentakels.

Het park spreekt over "een fantastische aanvulling op Legoland Windsor Resort". "Wie weet inspireert het zelfs het golftalent van de toekomst", laat directrice Helen Bull weten.

Tickets
Legoland Adventure Golf bevindt zich tegenover de ingang van het pretpark. Voor het golfen zijn aparte tickets vereist. Die kosten momenteel 10 pond (11,50 euro) in de voorverkoop en 13 pond (15 euro) op de dag zelf. Abonnementhouders en verblijfsgasten krijgen korting.Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be