Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeitpark Plohn

Geldbedrag buitgemaakt bij inbraak in Duits attractiepark

01-08-2023, 18.21 uur

Bij een inbraak in het Duitse pretpark Freizeitpark Plohn is afgelopen week een geldbedrag buitgemaakt. In de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 juli gingen criminelen ervandoor met naar schatting enkele duizenden euro's.

De inbrekers sloegen toe tussen 02.00 en 05.30 uur. Ze verschaften zich toegang tot een kantoorgebouw van het attractiepark in de deelstaat Saksen. Daar namen ze contant geld mee, zo meldt de politie.

Vermoedelijk zijn de daders over een hek geklommen. Vervolgens forceerden ze een raam in het kantoor. Verschillende deuren en kasten raakten beschadigd. De materiële schade bedraagt vermoedelijk zo'n 4000 euro.

Bewijsmateriaal
Agenten zijn ter plaatse geweest om bewijsmateriaal veilig te stellen. Op dit moment is de politie op zoek naar getuigen of andere personen met tips over de diefstal. Zij kunnen contact opnemen met de lokale autoriteiten.

Meer Freizeitpark Plohn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be