Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Tilburgse kermis verspeelt 800.000 euro

25-03-2014, 17.41 uur

De Tilburgse kermis van 2014 heeft nu al 800.000 euro minder opgeleverd dan verwacht. Bij het toewijzen van plaatsen aan exploitanten harkte de gemeente 1,2 miljoen euro binnen, terwijl 2 miljoen was begroot.

Kermisbazen klagen al jaren dat ze veel te veel op tafel moeten leggen voor een plek op de grootste kermis van de Benelux. De gemeente gaat in 2015 experimenteren met een nieuw pachtsysteem. In plaats van een veiling zijn er dan vaste, lagere prijzen.

Het gat van acht ton op de begroting is niet de eerste tegenslag voor de 444e editie van het volksfeest. Eerder werd bekend dat de absolute topattractie, een gigantische vrijevaltoren, niet komt opdagen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be