Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort: speciale rondleiding tijdens Nacht van de Vleermuis

20-08-2023, 23.39 uur

Dierenliefhebbers kunnen binnenkort een speciale avondwandeling maken door DierenPark Amersfoort. Ter gelegenheid van de internationale Nacht van de Vleermuis organiseert de dierentuin een avondevenement dat volledig in het teken staat van vleermuizen.

Deelnemers ontdekken onder begeleiding van een verzorger welke vleermuizen er rondfladderen in het bos van DierenPark Amersfoort. "Krijg een heel exclusieve rondleiding en verken het park in de avonduren", laat de dierentuin weten. "Misschien spot jij zelfs de bijzondere meervleermuis."

Het park spreekt over "een bijzondere nachtbraker". Men wil aandacht vragen voor het lot van vleermuizen, waarmee het steeds slechter gaat. Zo verdwijnen alsmaar meer donkere, beschutte plekken die de meervleermuis hard nodig heeft.

Regen
De vleermuisavonden vinden plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus, van 21.00 tot 22.15 uur. Tickets kosten 10 euro per persoon. De volledige opbrengst gaat naar het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund. Bij slecht weer wordt de excursie verplaatst, want vleermuizen houden niet van regen.

Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be