Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Bluetooth-probleem PortAventura nog niet verholpen: bezoekers kunnen zelf muziek afspelen in attractie

28-07-2023, 13.31 uur

Het is pretparkresort PortAventura nog niet gelukt om een probleempje met onbeveiligde bluetooth-speakers op te lossen. Begin deze maand liet Looopings zien dat het kinderlijk eenvoudig is om zelf muziek aan te zetten in de wachtrij voor de nieuwe achtbaan Uncharted.

Zo was in een mysterieus grottenstelsel plotseling de tune van Carnaval Festival uit de Efteling te horen. Door met een telefoon een verbinding te maken met de draadloze geluidsboxen in de rij, kan elk nummer naar keuze afgespeeld worden.

Meer dan drie weken later werkt dat trucje nog steeds, ontdekten Nederlanders die het Spaanse attractiepark deze week bezochten. Zij zorgden ervoor dat de wachtende menigte kon luisteren naar muziek uit Phantasialand, Toverland en Europa-Park.

Engelbewaarder
Uit Phantasialand werd de melodie van waterbaan Chiapas gedraaid. Even later klonk het klassieke Troylied uit Toverland. Fans van Europa-Park zullen de soundtrack van achtbaan Euro-Mir herkennen. Ook het populaire Nederlandstalige lied Engelbewaarder van Marco Schuitmaker kwam voorbij, zo is te zien in een filmpje van de kwajongensstreek.Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be