Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Noodweer in Italië: Gardaland onverwachts dicht vanwege schade

25-07-2023, 15.15 uurBeeld: @Sam_Sxm026

Bezoekers van het Italiaanse pretpark Gardaland staan vandaag voor een dichte poort. De regio rond het Gardameer, waar het bekende attractiepark ligt, werd maandagavond getroffen door extreem noodweer. Onweersbuien en gigantische hagelstenen zorgden voor veel schade.

Om die reden kan Gardaland onverwachts niet open voor publiek. "De slechte weersomstandigheden die het Gardameer hebben getroffen, zorgden voor omvangrijke schade waardoor we niet in staat zijn om Gardaland Park en Gardaland Sea Life te openen", valt te lezen op een briefje dat is opgehangen bij de ingang.

Aanwezigen krijgen het advies om de officiële Gardaland-website in de gaten te houden voor updates. Daar wordt momenteel vermeld dat Gardaland, Sea Life en het Legoland Water Park de hele dag gesloten blijven. Het is nog niet duidelijk hoeveel schade er precies is.

Gezondheid
Als aanvullende reden voor de sluiting geeft men dat "de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en gasten" beschermd moet worden. Morgen, op woensdag 26 juli, zijn bezoekers weer vanaf 10.00 uur welkom.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be