Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Halloween in de Waarbeek: vier avondopenstellingen met spookhuizen, scare zones en walkthrough

03-09-2023, 12.09 uur

De Waarbeek viert dit jaar Halloween op een uitbundige manier. In het Twentse attractiepark vindt op vier avonden in oktober het speciale evenement Lost in the Park plaats, met spookhuizen, scare zones en een walkthrough. Tientallen griezels nemen het pretpark in Hengelo dan over. Tickets zijn inclusief eten en drinken.

In 2020 deed de Waarbeek al een poging om halloweenavonden neer te zetten, maar dat evenement stopte voortijdig door de coronamaatregelen. Lost in the Park wordt grootser aangepakt. De twee hoogtepunten zijn het grote spookhuis Lost in the Movies en de walkthrough Lost with the Hill Billy's.

Lost in the Movies bevindt zich in een gebouw tussen de oldtimers en de waterfietsen. Wie er naar binnen stapt, waant zich in een bioscoop vol angstaanjagende figuren en onheilspellende decors. De Waarbeek geeft alvast een voorproefje in een korte videotrailer.

Openlucht
Lost with the Hill Billy's wordt gepresenteerd als een horror maze in de openlucht. Aan de rand van het park, achter familieachtbaan Rupsje Mae, is een naargeestig parcours gebouwd waar rednecks zich schuilhouden.

Het bestaande spookhuis Huyze Pelle, geopend in 2022, wordt tijdens Lost in the Park getransformeerd tot Huyze Pelle 2.0. Gasten stappen dan niet in een karretje: ze wandelen door de scènes. Er zijn scare actors aanwezig om gasten de stuipen op het lijf te jagen. Verder komen twee scare zones. In één daarvan kunnen bezoekers op de foto met de horrorfiguren.

Avondkaarten
Lost in the Park staat op de planning voor zaterdag 14, zaterdag 21, woensdag 25 en zaterdag 28 oktober, steeds vanaf 17.00 uur. De Waarbeek is dan toegankelijk tot 21.00 uur. Grote attracties blijven geopend. Online zijn speciale avondkaarten verkrijgbaar voor 14,99 euro, inclusief onbeperkt friet, limonade en snacks. Wie overdag al langskomt met een dagticket, mag 's avonds gewoon blijven.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be