Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland start kortingsactie voor winterseizoen: tickets voor 9,95 euro

19-07-2023, 13.50 uur

Walibi Holland is gestart met de ticketverkoop voor winterseizoen Bright Nights. Wie deze zomer naar het attractiepark gaat, kan voordelig terugkomen in de kerstperiode. Bij het bestellen van een entreebewijs voor de zomer is het vanaf vandaag mogelijk om Bright Nights-kaartjes aan te schaffen voor 9,95 euro per stuk.

Per bestelling kunnen maximaal vier goedkope Bright Nights-toegangskaarten toegevoegd worden. Die zijn te vinden onder het kopje Extra's in de online ticketshop. "Er is een beperkt aantal ongedateerde Bright Nights-tickets beschikbaar", waarschuwt Walibi. "Op is op." De actie loopt uiterlijk tot eind september.

Na de aankoop moeten bezoekers zelf een datum selecteren voor het dagje uit in de winter, op basis van beschikbaarheid. Dat kan tot en met de eerste week van januari via walibi.nl/tickets-omwisselen. De Bright Nights vinden plaats op 23 december, van 26 tot en met 30 december en van 2 tot en met 7 januari, steeds van 12.00 tot 20.00 uur.

Lichtshows
Tijdens de kerstvakantie presenteert Walibi verschillende muzikale lichtshows en extra entertainment. Sommige attracties blijven noodgedwongen dicht vanwege de lage temperaturen. Het evenement werd afgelopen winter voor het eerst gehouden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be