Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Liefhebbers van Kerstmis opgelet: Fries pretpark viert kerst in de zomer

22-07-2023, 15.38 uur

Wie geen zin heeft om te wachten op Kerstmis, kan deze week terecht in het Friese pretpark Duinen Zathe. Het attractiepark in Appelscha is negen dagen lang gehuld in kerstsferen, met een ijsbaan, kerstdecoraties, kerstmuziek, sneeuw en een ontmoeting met niemand minder dan de Kerstman.

De Kerstman brengt zijn vakantie in Duinen Zathe door, vertelt een woordvoerster. Het park belooft een "betoverend winterwonderland" en een "onvergetelijke kerstbeleving midden in de zomer". "Dit is de ultieme kans om je droom te vervullen: schaatsen in korte broek."

Zoals gewoonlijk biedt Duinen Zathe een all-inclusive-arrangement aan: bezoekers mogen onbeperkt eten en drinken. Tegen betaling kunnen bezoekers ook verschillende kerstspecialiteiten bestellen: warme chocolademelk, oliebollen en rolletjes met slagroom.

Kerstmutsen
Ook een sneeuwman is aanwezig. Medewerkers dragen kerstmutsen om in de kerststemming te blijven. Het evenement, dat Kerst in de Zomer wordt genoemd, duurt van zaterdag 22 juli tot en met zondag 30 juli.

















Meer Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be