Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland start met bouw van groot nieuw spookhuis

18-07-2023, 18.59 uurBeeld: @RingelbergNick

Toverland is begonnen met de voorbereidingen voor de populaire Halloween Nights in oktober en november. In het Noord-Limburgse attractiepark wordt op dit moment een gigantische loods gebouwd. Het bouwwerk gaat dit jaar dienen als een gloednieuw spookhuis.

Looopings kon afgelopen voorjaar al melden dat Toverland werkt aan een haunted house dat in het teken staat van de Limburgse mijnbouw. Daarvoor is nu een permanente constructie verrezen, zo is te zien op foto's van dronefotograaf Nick Ringelberg.

De halloweenloods staat schuin achter entreegebied Port Laguna, recht achter de gastenservice. Daar bevindt zich een bouwterrein met zandhopen, bouwmachines en bouwmaterialen, omringd door weilanden.

Scare zones
Een woordvoerster van Toverland kan de komst van het spookhuis nog niet bevestigen. Het park komt later met meer informatie over aankomend halloweenseizoen. Wel werd vorige maand al duidelijk dat Toverland in 2023 meer scare actors inzet dan ooit en dat één van de bestaande scare zones vernieuwd wordt.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be