Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Topvrouw Duinrell stapt over naar concurrent

21-03-2014, 20.23 uur

Een van de belangrijkste bestuurders van Duinrell vertrekt. Adjunct-directrice Corine Dijkhuizen (40) was acht jaar lang werkzaam voor het Wassenaarse pretpark, maar gaat dit jaar aan de slag bij de concurrent.

Het nieuwe high-tech entertainmentpark Yumble in Roermond heeft haar weten te strikken voor een managementfunctie. Corine krijgt de dagelijkse leiding over het project (kosten: 22 miljoen euro), waarvan de bouw dit voorjaar van start gaat.

Yumble wil geen klassieke kermisachtige attracties, maar alleen attracties gebaseerd op interactieve software en projecties. Corine legt de lat hoog. In een persbericht spreekt ze van "een nieuwe dimensie aan de wereld van de attractieparken". En ze weet: haar voormalige werkgever kijkt mee.

"Binnen en ook buiten onze branche zal Yumble Roermond met argusogen worden gevolgd." Het concept kent wel een valse start: de opening is uitgesteld van oktober dit jaar naar het voorjaar van 2015.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be