Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Pretparkmedewerkers trouwen in achtbaankarretje

30-07-2023, 18.32 uur

Twee medewerkers van een Frans pretpark hebben elkaar het jawoord gegeven in een bijzondere setting. Aurélie Cau en Benjamin Rebours leerden elkaar vijf jaar geleden kennen bij de familieachtbaan Coccinelle in Walygator. Bij de trouwerij mocht een karretje van de rollercoaster niet ontbreken.

In augustus 2018 was Cau met haar familie op bezoek in attractiepark Walygator Sud-Ouest. Rebours werkte als operator bij de achtbaan. Toen de vrouw vertelde dat ze het personeelslid wel zag zitten, besloot haar zus de twee te koppelen. Van het één kwam het ander.

Na een heleboel berichten op social media volgde een date. De vonk sloeg over. Uiteindelijk ging het stel samenwonen. Cau, die ook aan de slag ging voor het park, werd in oktober 2021 ten huwelijk gevraagd. Deze maand vond de bruiloft plaats, met het achtbaankarretje - vormgegeven als een lieveheersbeestje - als eregast.

Verrassing
Dat bleek een verrassing van de directeur van Walygator, die ook was uitgenodigd. Hij liet het eerste bakje van de achtbaantrein na parksluiting demonteren, om er vervolgens mee naar de bruiloft te gaan. Zo was het lieveheersbeestje getuige van zowel de eerste ontmoeting als de echtverbintenis van het koppel.

Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be