Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand opent nieuw toiletblok vol details in themagebied Berlin

15-07-2023, 17.41 uurBeeld: @sun.ch.rise

Phantasialand heeft een nieuwe toiletruimte in gebruik genomen. Op de oude plek van snackbar Kaiser Snack, gelegen in themagebied Berlin, zijn vanaf nu thematoiletten te vinden. Het horecapunt werd vorig jaar afgebroken.

Gisteren opende op die locatie een stijlvol toiletblok, in de sfeer van het oude Berlijn. Aan de muren hangen klassieke foto's en posters. Op één van de afbeeldingen wordt verwezen naar Alex from Galax, het hoofdpersonage van de verdwenen simulatorattractie Galaxy.

"Dit is waarschijnlijk de eerste en laatste keer dat ik over toiletten bericht", meldt operationeel manager Chris Theis op Instagram. "Maar deze schoonheid mag niet verborgen blijven." Hij roemt de "talloze kleine, maar soms heel bijzondere details".

Unter den Linden
In totaal voegde Phantasialand 46 cabines, twintig urinoirs en 39 wasbakken toe. De wc's bevinden zich naast restaurant Unter den Linden en de ingang van theaterzaal Wintergarten.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be