Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Pretparkbobo's verzamelen in Amsterdam

24-03-2014, 20.14 uur

Pretparkberoemdheden van over de hele wereld komen in september naar Nederland. Het jaarlijkse attractiecircus van branchevereniging IAAPA strijkt dan neer in Amsterdam.

Drie dagen lang is de hoofdstad het toneel van bijna vierhonderd pretparken en fabrikanten die komen pronken met hun laatste nieuwe snufjes.

Parken gebruiken de beurs dan ook steevast als inspiratiebron voor toekomstige aankopen. Een soort RollerCoaster Tycoon, maar dan in het echt. Dat de 'Euro Attractions Show' na edities in Berlijn en Parijs een keer dichter bij huis komt, is een uitgelezen kans voor liefhebbers om handjes te schudden met grootheden uit de attractiesector.

Wie een bezoek wil brengen aan de beurs moet wel de beurs trekken: voor een toegangskaartje betaal je veel meer dan voor een dagje pretpark.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be