Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Opening van nieuwe attractie Duinrell uitgesteld

02-08-2023, 15.25 uur

De nieuwe attractie van Duinrell gaat later open dan gepland. Eigenlijk had oldtimerbaan De Oude Lijnbaan in de derde week van juli operationeel moeten zijn. Op dit moment is de familieattractie nog steeds dicht.

"Momenteel is het bouwvakantie, waardoor de oplevering van De Oude Lijnbaan vertraging heeft opgelopen", vertelt een Duinrell-woordvoerder aan Looopings. "We bevinden ons in de afrondende fase." Het park wacht onder meer op goedkeuring door keuringsinstantie TÜV.

Naar verwachting kunnen bezoekers in september alsnog een ritje maken. De Oude Lijnbaan, geleverd door de Duitse fabrikant Metallbau Emmeln, is onderdeel van het nieuwe themagebied Amsterdam. Over het parcours rijden bussen en trucks voor vier personen.

Aanwinst
"De Oude Lijnbaan is een echte aanwinst voor ons park en we kunnen niet wachten om deze te openen voor onze gasten", zei Duinrell-directeur Philip van Zuylen van Nijevelt er eerder over. "Wij zijn ervan overtuigd dat bezoekers van alle leeftijden zullen genieten van de nostalgie die deze attractie met zich meebrengt."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be