Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zanger Flemming neemt opnieuw videoclip op in Walibi Holland

14-07-2023, 12.51 uur

Flemming is teruggekeerd naar Walibi Holland voor het filmen van een videoclip. Vorig jaar verscheen zijn nummer Automatisch, waarvan de clip zich afspeelde in Walibi's Main Street. Inmiddels werd de muziekvideo via YouTube bijna tien miljoen keer bekeken. Voor een nieuw lied week de zanger opnieuw uit naar het pretpark.

De clip van het nieuwe nummer Hypnose is wederom opgenomen in de kleurrijke Main Street. Wie weleens in Walibi komt, zal onder andere de entreepoort, souvenirwinkel Sunset Shop en de gastenservice herkennen. Ook de grote rode W bij de ingang komt in beeld.

Verder vonden opnamen plaats in het American Café. Het verhaal achter de clip gaat over een meisje dat bezig is met een arcadespel. Op die manier bestuurt ze als het ware de dansbewegingen van Flemming.

Freddie
In het dagelijks leven heet de 27-jarige artiest Flemming Freddie Viguurs. Hij scoorde de afgelopen jaren hits als Paracetamollen, Zij Wil Mij, Amsterdam, Verleden Tijd en Terug Bij Af.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be