Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holland-Park

Nieuwe attracties in Holland-Park: Duits pretpark met een Nederlands thema

06-09-2023, 14.42 uur

Het Duitse attractiepark Holland-Park heeft meerdere nieuwe Hollandse attracties toegevoegd. In de buurt van Berlijn opende vorig jaar een pretpark dat volledig in het teken staat van Nederland. Deze zomer kunnen bezoekers voor het eerst een ritje maken in een hazencarrousel, een tulpenzweefmolen en een paardencarrousel.

Verder presenteerde Holland-Park de paardenbaan Pferdereitbahn. Alle apparaten zijn afkomstig van de Italiaanse firma SBF Rides. De zweefmolen wordt Tulpenturm genoemd. Hasenhüpfer is de naam van de molen met op en neer hupsende hazen.

Afgelopen voorjaar investeerde Holland-Park al in een kartbaan voor kinderen, verschillende speelelementen en een Playmobil-tentoonstelling. Bij het nieuwe horecapunt Lisa's Koffieshop zijn nu Nederlandse specialiteiten verkrijgbaar, zoals gebak. Volgend jaar moet nog een minigolfbaan met 27 holes opengaan.

Gratis
De toegang tot Holland-Park, met speeltuinen, een tuincentrum en een markthal, is in principe gratis. Alleen voor enkele betaalde attracties moeten aparte tickets gekocht worden. Het park wordt uitgebaat door de Nederlandse ondernemer Theo Roelofs, die al tientallen jaren in Duitsland woont.Meer Holland-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be