Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Futuroscope

Frans attractiepark Futuroscope opent bungalowpark Ecolodgee

11-07-2023, 16.08 uur

Het Franse pretpark Futuroscope heeft een nieuw vakantiepark geopend. In Ecolodgee kunnen bezoekers overnachten in een lodge van 27 vierkante meter, vlakbij het futuristische attractiepark. Verspreid over 3,8 hectare staan in totaal 120 lodges. Het gaat om een investering van 18,5 miljoen euro.

Volgens Futuroscope werden de bouwwerken "ecologisch ontworpen" en duurzaam gebouwd, om het impact op het milieu te minimaliseren. Er was veel aandacht voor de lokale biodiversiteit. "Met 7000 vierkante meter aan houten bekleding gaan de bouwwerken harmonieus op in de natuurlijke omgeving." De realisatie nam anderhalf jaar in beslag.

De receptie blijft 24 uur per dag geopend. Parkeren is gratis. De lodges beschikken niet over airconditioning. Ontbijtjes worden bezorgd bij de huisjes. Speciaal voor verblijfsgasten is er het nieuwe café-restaurant Grand Lodge. Logees kunnen ook gebruikmaken van het vorig jaar geopende achtbaanrestaurant Space Loop.

Ruimtestation
De trekpleister in het Franse departement Vienne is al langer bezig om overnachtingsmogelijkheden toe te voegen. Vorig jaar opende Station Cosmos, een hotel gedecoreerd als ruimtestation.

Het is de bedoeling om in 2024 waterpark Aquascope in gebruik te nemen. De directie hoopt dat de bezoekersaantallen op termijn stijgen van zo'n 1,9 miljoen naar 2,5 miljoen bezoekers per jaar.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Futuroscope
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be