Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin wijkt uit naar Wildlands Emmen

07-07-2023, 13.49 uur

Wildlands Adventure Zoo Emmen speelt de hoofdrol in een aankomend seizoen van de tv-serie Het Echte Leven in de Dierentuin. Nadat de eerste vijf seizoenen werden opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, wijken de makers nu uit naar Drenthe.

Voor een volgend seizoen worden deze zomer opnames gemaakt in Wildlands. Producent I Care Producties werkt onder andere met verborgen camera's in de dierenverblijven. Zo krijgen kijkers te zien wat er gebeurt op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Daarnaast vertellen dierverzorgers over hun werk. Acteur Jacob Derwig verzorgt het commentaar. Het is de bedoeling dat Het Echte Leven in de Dierentuin in het voorjaar van 2024 weer op tv komt, met zes afleveringen bij omroep NTR op NPO 1.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be