Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Weer achtbaan op verlanglijstje Slagharen

16-03-2014, 20.21 uur

Tegen alle verwachtingen heeft Attractiepark Slagharen toch weer plannen voor het bouwen van een nieuwe achtbaan. Dat geeft directrice Angelique Klar toe aan Looopings.

"Hij staat weer op ons verlanglijstje. Ik weet alleen nog niet wat voor baan, daarover moeten we nog onderhandelen." Slagharen is voor het kiezen van attracties en het vrijmaken van budget afhankelijk van eigenaar Parques Reunidos in Spanje. Voor de rollercoaster daar ter sprake komt, moeten er in 2015 eerst een paar nieuwe overdekte attracties uit de grond gestampt worden.

Het is dertien jaar geleden dat Slagharen voor het laatst een nieuwe achtbaan opende. Eigenlijk zou er vorig jaar een sensationele lanceerachtbaan bijkomen, maar de opzienbarende ontwerpen daarvoor zijn uiteindelijk toch in de prullenbak beland.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be