Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Prater

Amerikaanse zangeres P!nk bestolen in Oostenrijks pretpark

05-07-2023, 16.02 uur

De beroemde Amerikaanse zangeres P!nk heeft iets vervelends meegemaakt in het Oostenrijkse pretpark Prater. Alecia Beth Moore, zoals de wereldster eigenlijk heet, was afgelopen week in Wenen om concerten te geven. Ze besloot ook een bezoek te brengen aan het bekende attractiepark in de Oostenrijkse hoofdstad.

Daar werden echter de fietsen van haar dochter en haar man gestolen, zo schrijft P!nk op Instagram. "Net op tijd aangekomen in Wenen om iemand de mountainbikes van mijn dochter Willow en Carey Hart te laten stelen uit pretpark Prater", valt te lezen bij een foto van de zangeres op haar fiets.

Het gaat om groene mountainbikes van het merk Trance. "Ik hoop dat degene die ze heeft meegenomen crasht en een snee in de knie krijgt", laat de 43-jarige beroemdheid weten aan haar bijna tien miljoen Instagram-volgers. Het is niet bekend of ze aangifte heeft gedaan bij de politie.

Stadspark
Prater is een vrij toegankelijk stadspark, waar apart betaald moet worden voor de attracties. De Weense optredens van P!nk, onderdeel van haar Summer Carnival-tournee, vonden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli.

Meer Prater
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be