Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Skyline Park

Video: pretparkmedewerker houdt pauze, maar laat waterbaan aan staan

04-07-2023, 00.42 uurBeeld: @QDude24

Een Nederlander was maandag getuige van een merkwaardig tafereel in het Duitse pretpark Skyline Park. De bezoeker zag hoe een medewerker bij een waterattractie zijn post verliet om pauze te gaan houden. Ondertussen liet hij de waterbaan gewoon aan staan. Er waren geen collega's in de buurt.

"De operator van de Wildwasserbahn gaat met pauze, attractie blijft aan staan en mensen moeten maar zelf aan de lopende band in- en uit stappen", schrijft de ooggetuige op Twitter.

Bij gebrek aan controles besloten enkele bezoekers het heft in eigen hand te nemen. Zij hadden geen zin om te wachten tot hun bootje was aangekomen bij het station, dus ze stapten uit en klommen via andere boomstammetjes terug.

Twintig minuten
"We zaten daar zo'n twintig minuten en in die tijd was er geen spoor te bekennen van een operator", aldus de Nederlander. "Maar de ride bleef open." Mensen konden gewoon blijven instappen, ook al was er geen toezicht. Skyline Park, gelegen in de Zuid-Duitse deelstaat Beieren, heeft nog niet gereageerd op een verzoek om commentaar.Meer Skyline Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be