Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Dagelijkse zomershow in Burgers' Zoo: De Ocean Musical

18-07-2023, 11.48 uur

Bezoekers van het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo kunnen deze zomer niet alleen naar dieren kijken. In het Auditorium van het Safari Meeting Centre wordt dagelijks Zoë & Silos: De Ocean Musical opgevoerd, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment.

Een traditie: al sinds 2016 vertoont Burgers' Zoo 's zomers musicals. Alleen in 2020 en 2021 waren er geen shows door de coronapandemie. De Ocean Musical werd gebaseerd op Burgers' Ocean, de waterwereld van Burgers' Zoo.

In de theatervoorstelling ontdekken hoofdrolspelers Zoë - een abonnementhoudster - en Silos - een jonge dierverzorger - de tropische koraalzee. Ze ontmoeten er haaien en roggen.

Liedjes
De educatieve musical - gratis toegankelijk voor bezoekers van de dierentuin - is nog te zien tot en met zondag 20 augustus. Doordeweeks zijn er vier shows per dag, in het weekend wordt daar een vijfde voorstelling aan toegevoegd. De liedjes zijn te beluisteren op streamingplatforms als Spotify en Apple Music.Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be