Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Zeven beelden van Harry Styles bij Madame Tussauds, waarvan één in Amsterdam

17-07-2023, 19.51 uur

De wereldberoemde Engelse zanger Harry Styles is vereeuwigd bij Madame Tussauds. Er werden zeven wassen beelden van de artiest gecreëerd, die vandaag zijn onthuld. Eén ervan staat in de vestiging in Amsterdam.

De overige Styles-replica's zijn te vinden in Londen, New York, Los Angeles, Berlijn, Singapore en Sydney. Madame Tussauds noemt Styles een "trendsettende soloartiest".

"Harry is op dit moment één van de grootste sterren ter wereld", zegt directrice Angela Jobson, verantwoordelijk voor de internationale merkstrategie van Madame Tussauds. "Het valt niet te ontkennen dat hij een tijdloze stempel heeft gedrukt op de populaire cultuur."

Love On Tour
Er werd gewerkt met drie verschillende poses en zeven verschillende outfits, gebaseerd op zijn optredens over de hele wereld. In Amsterdam liet men zich inspireren door zijn Love On Tour-tournee. Het gaat om een geborduurd roze pak. Het beeld verscheen op het centrale podium in de muziekafdeling.

Harry Styles (29) werd bekend als bandlid van One Direction. Hij scoorde de afgelopen jaren hits als As It Was, Watermelon Sugar, Late Night Talking, Adore You, Sign of the Times, Golden en Music for a Sushi Restaurant.Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be