Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Heerlijke lentedag in de Efteling: zes attracties dicht

10-03-2014, 18.59 uur

Met een stralend lentezonnetje en temperaturen van bijna 20 graden is het deze week heerlijk genieten in de Efteling. Althans, voor bezoekers die liever in de zon zitten dan in een attractie. Tal van grote publiekstrekkers zijn voorlopig gesloten.

Wildwaterbaan Piraña, uitkijktoren Pagode, paardenshow Raveleijn, boottocht Gondoletta en houten achtbaan Joris en de Draak blijven stuk voor stuk dicht vanwege werkzaamheden. Ook veel taferelen in het Sprookjesbos zijn door onderhoud niet te zien. En met een beetje pech kun je ook niet in de door technische storingen geplaagde Vliegende Hollander.

Bij het opstellen van de onderhoudslijst is overduidelijk geen rekening gehouden met lekker weer in maart. Normaal gesproken trekt de Efteling rond deze tijd van het jaar nauwelijks bezoekers. De entreeprijs blijft onveranderd: 35 euro per persoon.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be