Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

1000 euro voor gouden tip over vandalisme Julianatoren: 'Laffe daad'

26-06-2023, 12.02 uur

Pretpark Julianatoren is het slachtoffer geworden van vandalisme. In de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 juni zijn meerdere ruiten van een pendelbus vernield. Om de daders te kunnen pakken, wordt de hulp ingeroepen van het publiek. Het Apeldoornse attractiepark looft een geldbedrag uit voor de gouden tip.

De vernielingen vonden plaats op de tweede parkeerplaats van de Julianatoren, aan de J.C. Wilslaan. "Als je informatie hebt die leidt tot de aanhouding van de vandalen, hebben wij goed nieuws voor je", laat het park weten op social media. Dan ligt namelijk een beloning van 1000 euro klaar.

Men spreekt over een "laffe daad". Wie iets verdachts heeft opgemerkt of relevante informatie heeft, kan contact opnemen via het telefoonnummer 055-3575115. "Samen met jouw hulp kunnen wij de vandalen opsporen."

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be