Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Extra entertainment in Walibi Holland: spelshow en ochtendgymnastiek

29-06-2023, 14.41 uur

Walibi Holland zet twee weken lang meer entertainment in. In de aanloop naar het hoogseizoen krijgen bezoekers op doordeweekse dagen verschillende extra activiteiten voorgeschoteld. Zo wordt om 12.30 uur een spelshow gehouden op het hoofdpodium.

Bij reuzenrad La Grande Roue kan iedereen gratis meedoen aan de zogenoemde Weggeef Show, met spelletjes en quizzen. Er liggen klassieke kinderspellen klaar, waaronder Jenga, een enorme dobbelsteen en een bijtende krokodil. Ook wordt er met glaasjes water en waterpistolen gespeeld.

De winnaars ontvangen Walibi-prijzen die ze direct kunnen gebruiken: vip-bonnen voor de attracties, tegoed voor de games in het park, een broodje of een drankje. Verliezers krijgen een lolly, als troostprijs. Verder vindt bij de entreepoort 's ochtends ochtendgymnastiek plaats. Bezoekers worden op energieke muziek wakker geschud door een presentator en dansers.

Schoolreisjes
's Middags zwaaien de entertainers het publiek ook weer uit. Walibi verwelkomt momenteel enorm veel schoolreisjes. Het hoogseizoen start op zaterdag 8 juli. Dan is het attractiepark dagelijks tot minimaal 20.00 uur geopend.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be