Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium: reserveren voor Halloween wordt verplicht in 2023

29-06-2023, 12.46 uur

Walibi Belgium neemt maatregelen naar aanleiding van de chaos rond Halloween. Afgelopen najaar verliep het populaire evenement dramatisch: door extreme drukte ontstonden gigantisch lange wachtrijen. Bovendien moesten op verschillende dagen bezoekers met een geldig toegangsbewijs weggestuurd worden bij de ingang, omdat het park helemaal vol was.

Dit jaar wil de Belgische Walibi-vestiging dat soort taferelen voorkomen. Het wordt in 2023 verplicht om vooraf online een bezoekdatum te reserveren. Door een beperkt aantal plekken beschikbaar te stellen, kan men ervoor zorgen dat het nooit te druk wordt.

"Verplichte online reservatie tijdens de halloweenperiode", valt sinds kort te lezen op de officiële Walibi-site. "Tijdens de halloweenperiode is het noodzakelijk om de datum van je bezoek vast te leggen." Binnenkort volgt aanvullende informatie. Het boekingsplatform is beschikbaar vanaf de herfst, belooft het attractiepark.

Uitverkocht
Halloween in Walibi Belgium duurt dit jaar van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 5 november. Collegapark Walibi Holland werkt al langer op dezelfde manier. Dagbezoekers en abonnementhouders zijn daar alleen welkom met een reservering voor een specifieke datum. Het gebeurt regelmatig dat dagen volledig uitverkocht raken.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be