Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn dreigt met aangifte om inbraak

06-03-2014, 07.21 uur

Dat de poorten van Avonturenpark Hellendoorn 's winters wagenwijd openstaan, wil niet zeggen dat iedereen zomaar naar binnen mag lopen.

Dat kreeg Herman Nijkamp te horen nadat hij deze week zonder toestemming een bezoek bracht aan het gesloten attractiepark. Beelden van zijn ongeoorloofde wandeltocht zette hij op internet. De directie dreigt de jongen nu aan te geven bij de politie.

"Wij zijn hier niet van gediend", schrijft een woordvoerster in een boze mail aan de ongewenste insluiper. "Dergelijk gedrag keuren wij niet goed. Als je het filmpje niet weghaalt, overwegen we om hier aangifte van te doen."

Behalve een paar uit elkaar gehaalde attracties is op de geniepige video weinig interessants te zien. Herman toont wel feilloos aan dat Hellendoorn op het gebied van beveiliging nog een hoop moet leren.



Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be