Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland viert feestje met influencers tijdens snikhete YouTube-dag

26-06-2023, 01.17 uur

Honderden Toverland-bezoekers hebben zondag een glimp kunnen opvangen van hun YouTube- en TikTok-helden. Tijdens een speciale themadag stonden verschillende online beroemdheden op de bühne in het Limburgse attractiepark. Daarvoor was naast vuurtoren Solaris, in entreegebied Port Laguna, een speciaal podium neergezet.

Het evenement YoutubersxToverland werd voor de derde keer gehouden. Op het programma stonden onder meer vragensessies van Dylan Haegens en zijn team, populaire tiktokkende leraren en het koppel Kelvin Boerma - beter bekend als Kalvijn - en Nina Warink.

Verder reden er twee rivaliserende TikTok-teams door het park. De dag werd afgesloten met een dj-set van Giel de Winter en Stefan Jurriens van StukTV. Alle optredens en activiteiten waren inbegrepen bij de entreeprijs. Fans moesten wel de hitte trotseren: de temperatuur in Sevenum liep 's middags op tot maar liefst 32 graden.

Mocktail
Wie behoefte had aan verkoeling, kon bij ijssalon Solaris een ijsje laten maken door tiktokkers Vincent van Looijengoed en Odin Blei. Even verderop, bij horecalocatie Mañana, stond voor de gelegenheid een Social Sparkle Mocktail op het menu.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be