Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
GaiaZoo

Nu ook gratis zonnebrandcrème in ZooParc Overloon

17-06-2023, 19.33 uur

De Brabantse dierentuin ZooParc Overloon verstrekt deze zomer gratis zonnebrandcrème aan bezoekers. In het dierenpark is in samenwerking met drogisterijketen DA een zonnebrandpaal neergezet.

Die staat tot en met september naast het entreegebouw, in de buurt van de zwartvoetpinguïns van expeditiegebied Boulders Beach. De automaat, voorzien van een zonnepaneel voor de stroom, bevat opvallende DA-reclames.

Een schermpje toont de actuele temperatuur en de zonkracht. "Wees zuinig op je huid en smeer je elke twee uur in", valt te lezen op een bordje boven de dispenser. "Ook op een bewolkte zomerdag of als je onder een parasol zit."

Dieren
Er wordt gebruikgemaakt van beschermingsfactor SPF 50. "In ZooParc zorgen we voor de dieren, maar natuurlijk ook voor de bezoekers", laat parkmanager Roel Huibers weten. "Met de tropische temperaturen en daarmee de sterke zonkracht, is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon."

Eerder haalde Avonturenpark Hellendoorn in Overijssel een vergelijkbare DA-zonnebrandpaal in huis.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer GaiaZoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be